Έλενα Παπαρίζου: «Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα μου»

«Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα» δηλώνει η Έλενα Παπαρίζου, που παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98,6.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της, για τα χρόνια που αναζητούσε τη σεξουαλικότητά της αλλά και τη θρησκεία. «Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος» είπε η Έλενα Παπαρίζου.

 

«Πέρασα πρώτη φορά κατάθλιψη στα 13 μου. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, ο καθένας την εκκλησία του την κουβαλάει μέσα του.

Έχω υπάρξει και βουδίστρια πιτσιρίκα. Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος. Στο σχολείο άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος 2 φορές την εβδομάδα», εξομολογήθηκε, αρχικά, η Έλενα Παπαρίζου.

 

Για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων, η Έλενα Παπαρίζου είπε: «Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια.

Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες;

Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα μου».