Τρίτη 14.07.2020

Femmes fatales: Ποιες είναι με βάση το ζώδιο;

Ποιες είναι οι μοιραίες του ζωδιακού;

Mερικά κορίτσια δε μοιάζουν με τα άλλα. Είναι στη φύση τους να είναι μοιραία. Η αύρα τους είναι συναρπαστική και αφήνουν τα σημάδια τους ανεξίτηλα απ όπου κι αν περάσουν. Οι Γάλλοι τις λένε Femmes Fatales, είναι ωραίες, είναι μοιραίες και είναι αυτές οι τρεις:

Δίδυμος: Η γυναίκα με τα όχι μόνο δυο, αλλά πολλά πρόσωπα, έχει μια σαγήνη που κάνει τους άντρες να μαγεύονται. Τους συναρπάζει με τα πολλά και ετερόκλητα στοιχεία της προσωπικότητάς της αλλά και με την εξωτερική της εμφάνιση αφού συνήθως η φύση έχει προικίσει τις γυναίκες Διδύμους και με ομορφιά.

Ζυγός: Είναι δυναμική και έχει έντονη προσωπικότητα με αυταρχικά στοιχεία, κάτι που την κάνει να επιβάλλεται στους άντρες και να τους κάνει να υποτάσσονται στη γοητεία της.  Η γυναίκα Ζυγός ασκεί επιρροή και δαμάζει τα μυαλά των ανδρών.

Τοξότης: Eίναι σαν τον άνεμο. Ένα άπιαστο όνειρο που όλοι το έχουν στο μυαλό τους αλλά κανείς δε μπορεί να το κάνει πρακτικά δικό του αφού οι τάσεις φυγής της και η ανάγκη της για ελευθερία την κάνουν να φεύγει συνεχώς αναζητώντας καινούργιες περιπέτειες.

 

Meaculpa

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.