Ελένη Μενεγάκη για Mad Awards: «Αισθανόμουν άβολα που το έβλεπα όλο αυτό – Ας πάρουμε όλοι ένα μάθημα»

Η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της για τα όσα συνέβησαν στα Mad VMA 2022.

«Όπως ξέρετε δεν μιλάω με κανέναν τα βράδια, ό,τι κι αν είναι μπορούμε να το πούμε το πρωί. Στις 7 το πρωί το έμαθα, ανοίγοντας την τηλεόραση. Σκεφτόμουν, να περιμένεις τόσο πολύ την επιτυχημένη βραδιά που γίνεται κάθε χρόνο, και τώρα να συμβαίνουν τέτοια σκηνικά, τα οποία είναι δυσάρεστα και γι’ αυτούς που είναι μέσα και γι’ αυτούς που είναι έξω.

Δεν δημιουργούν ωραία εικόνα για τη βραδιά και είναι πολύ επικίνδυνη. Το έβλεπα σήμερα και λέω «δεν είναι δυνατόν!». Και ξέρετε σε αυτές τις περιπτώσεις που είναι μέσα πάρα πολύς κόσμος, ξεκινώντας μία φασαρία, είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένας πανικός και μετά άλλα προβλήματα. Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται. Εμείς δεν θα τα προβάλλουμε ευτυχώς αυτά που έγιναν αλλά εύχομαι να φτάσει το μήνυμα ότι αυτές οι γιορτές δεν θα ανήκουν σε έναν ή δύο ή τέσσερις ανθρώπους. γιατί να χαλάμε τη βραδιά. Είδα την Παπαρίζου και στενοχωρήθηκα. Αισθανόμουν άβολα που το έβλεπα όλο αυτό».

«Ας είναι αυτή η μοναδική φορά που συνέβη κάτι τέτοιο κι ας πάρουμε όλοι ένα μάθημα. Ας αγκαλιάσουμε όλοι αυτές τις στιγμές που τις θέλουμε όλοι κι ας αφήσουμε πίσω αυτά τα συμβάντα» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.