Ελένη Μενεγάκη: Θέλει να παίξει σε βιντεοκλίπ της Νατάσας Θεοδωρίδου – «Είμαι πάντοτε το κορίτσι σου»

Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Ελένη Μενεγάκη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε ένα βιντεοκλίπ της.

Στην εκπομπή «Ελένη» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τα λεγόμενά της και τότε, η παρουσιάστρια μίλησε για την κουμπάρα της, αναφερόμενη στη σχέση που έχουν και τόνισε πως αν τη χρειαστεί σε κάποιο κλιπ της, τότε δεν πρόκειται να της το αρνηθεί.

«Σε αγαπώ Νατάσα μου και ναι, καλά σου είπε ο άνθρωπος, έκανες με τον Λιάγκα βιντεοκλίπ, με τη Μενεγάκη ποτέ δεν το συζητήσατε; Εμείς δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε, αν μου πει “σε χρειάζομαι”, θα είμαι εκεί. Μην αποκλείετε ότι θα το δείτε στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρότεινε στην τραγουδίστρια να βρει ένα τραγούδι, προκειμένου να συμμετάσχει κι εκείνη. «Αυτό για το βιντεοκλίπ το ξαναλέω, εγώ Νατάσα είμαι εδώ και είμαι πάντοτε το κορίτσι σου. Όποτε βρεις το τραγούδι, όχι για να τραγουδήσω, για να παίξω είμαι εδώ. Με τη Γαρμπή τι έκανε, όταν είχαν πει αυτό το υπέροχο ντουέτο του Φοίβου; Ρε Φοίβο, γράψε ένα ντουέτο να παίξω. Ήταν μαζί σε μια καρέκλα, και γυρνάγανε και αυτές τραγουδάγανε. Εντάξει, εγώ δεν θα τραγουδάω, αλλά άμα θέλετε κι αυτό κάνω. Δεν θα αντέξουν τα αυτιά σας. Και την καρέκλα κάνω», σημείωσε χιουμοριστικά.

«Σε μια γυναίκα που δεν μου έχει πει ποτέ όχι σε ό,τι έχει προκύψει στη ζωή μας, δεν θα πω ποτέ όχι. Για να ζητήσει κάτι η μια από την άλλη, πρέπει να είναι πραγματικά σημαντικό, αλλιώς δεν μας ενοχλούμε, έχουμε μια σχέση που δεν μπορούν να την καταλάβουν οι άλλοι. Αλλά, αν βρεθεί το τραγούδι εδώ είμαι, μην το ξεχνάτε», συμπλήρωσε κλείνοντας.