Ελεονώρα Μελέτη για Σπυροπούλου: «Κι άλλοι εκμεταλλεύτηκαν την εξουσία, αλλά προς όφελος πολλών»

Τα τελευταία 24ωρα έχει ξεσπάσει μια έντονη συζήτηση γύρω από το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, σχετικά με τη συμπεριφορά της.

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού, η οποία ανέφερε μέσα από την εκπομπή της πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκμεταλλεύτηκε την εξουσία που της δόθηκε κατά τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Μάλιστα, τόνισε πως η ευθύνη δεν θα έπρεπε να πέφτει στην παρουσιάστρια, αλλά σε εκείνον πυο της έδωσε αυτή την εξουσία.

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε κι εκείνη να σχολιάσει τα λεγόμενά της, παρουσιάζοντας τη δική της άποψη. Όπως είπε, σε πολλά άτομα μπορεί να έχει δοθεί εξουσία, όμως δεν την εκμεταλλεύτηκαν εις βάρος κανενός.

«Δεν πιστεύω ότι σχετίζεται το ένα με το άλλο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει εξουσία στον άλλο και καθοδήγηση για τον τρόπο που θα την χειριστεί. Είμαι υπέρ της άποψης ότι όταν ένας άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να απαιτεί ή να κατευθύνει τα πράγματα περισσότερο από κάποιον άλλον, εκεί φαίνεται και ο πραγματικός χαρακτήρας του άλλου. Δεν θεωρώ ότι κανένας έκανε πλάτες. Κι άλλοι είχαν τη δυνατότητα να πατήσουν σε πλάτες και την εκμεταλλεύτηκαν προς όφελος πολλών και όχι προς όφελος ιδίου», είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως: «Υπήρχαν και κάποιοι που πάτησαν σε πλάτες και δεν προκάλεσαν καμία απολύτως αντίδραση, δεν το εκμεταλλεύτηκαν καν. Έχει να κάνει και με τον άνθρωπο».