Ελεονώρα Μελέτη: Πώς αντέδρασε όταν ένα παιδάκι έσπρωξε δυο φορές την κόρη της

220

Με αφορμή την εξομολόγηση της Δανάης Λουκάκη για το bullying που έχει βιώσει στα σχολικά της χρόνια, η παρουσιάστρια της εκπομπής Mega Καλημέρα, Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μοιραστεί ένα περιστατικό που της συνέβη σε παιδική χαρά.

«Τις προάλλες πήγα στην παιδική χαρά και ήρθε ένα παιδάκι και έσπρωξε το παιδί μου. Το έσπρωξε κάτω και του πήρε το παιχνίδι του. Έρχεται η κόρη μου, μού λέει “μαμά, με έσπρωξε“, λέω “να πας να πάρεις το παιχνίδι σου“, γιατί ξέρετε τα παιδάκια πρέπει να τα βρίσκουν μεταξύ τους» ξεκίνησε την αφήγησή της η Ελεονώρα Μελέτη.

«Πάει η κόρη μου λοιπόν να πάρει το παιχνίδι της και την ξανασπρώχνει. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα, δεν πήγα να τα βάλω όμως με το παιδί. Αλλά πάω στη μαμά και λέω “το παιδάκι σας έχει σπρώξει δύο φορές το δικό μου παιδί και του ‘χει πάρει δύο φορές το παιχνίδι χωρίς να θέλει. Δεν θα του πείτε κάτι;” “Τι να κάνουμε; μου λέει, παιδάκια είναι”».

«Κατάλαβες; Άρα το παιδάκι που πάει στο σχολείο και πετάει τα πράγματα από το μπαλκόνι και σφαλιαρίζει χωρίς λόγο το οποιοδήποτε άλλο παιδί έχει μια μαμά που, ενώ το έχει δει, δεν το έχει προβλέψει και δεν το έχει επιβλέψει. Αυτό. Από ‘κει ξεκινάμε. Και το σχολείο δε μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει σε κάθε σπίτι ούτε να επιδεικνύει πώς θα είναι καθένας γονιός» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.