Ελισάβετ Σπανού: «Η Μυριέλλα δεν είναι εύκολο παιδί στη συμβίωση»

Στο Love it φιλοξενήθηκε η Ελισάβετ Σπανού, μετά την αποχώρησή της από το Survivor και αποκάλυψε πολλά.

«Γι’ αυτό που είδα, η συμπεριφορά του Βαλάντη είναι ακραία. Δε μπορώ να πω “αδικαιολόγητη” όμως. Μπορεί να μην έχει δίκιο στο 100%, λέει όμως πράγματα που έχουν βάση. Μπορεί να μην τα εκφράζει πολύ σωστά. Δυστυχώς ή ευτυχώς βρίσκω δικαιολογίες για όλον τον κόσμο. Μπήκα εξ’ αρχής στο παιχνίδι με θετική άποψη για τη Μυριέλλα και αισθάνθηκα τυχερή που θα την έχω γιατί θα κάνουμε παρέα. Παρόλα αυτά, στη συμβίωση δεν είναι εύκολο παιδί. Δημιουργούντο εντάσεις, βαβούρα. Έχω διάφορα παραδείγματα να πω γενικά» ανέφερε η Ελισάβετ Σπανού, η οποία αποκάλυψε διάφορα περιστατικά με τη Μυριέλλα Κουρεντή.

«Έγινε μία κουβέντα που εγώ ήμουν παρούσα. Και τους είπα να έχουμε καλές σχέσεις, αλλά δε χρειάζονται πολλά πολλά. Ήταν παρόντες όλοι. Είχε συζητηθεί 10 ημέρες πριν. Υπήρχε συνέχεια επαφή (μεταξύ Μυριέλλας και Κατσούνη). Βλέπεις ότι πέντε, έξι, τρεις έχουν πρόβλημα, και είναι τόσο ακατανίκητη η επιθυμία σου να κοινωνικοποιηθείς; Δε μπορείς να κάνεις λίγο το παπί. Δεν είναι το θέμα του φλερτ, αλλά δημιουργείτο μονίμως κάτι» συμπλήρωσε η Ελισάβετ Σπανού , χαρακτηρίζοντας συνάμα τον Βαλάντη εκρηκτικό και αυθόρμητο. «Ο Βαλάντης εξέφρασε μία δυσαρέσκεια, μία γενική τάση. Γενικά υπήρχε ένα κλίμα επιφυλακτικότητας».

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε και για τη στάση του Γιώργου Κατσαούνη.
«Ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω αν η Μυριέλλα τρέφει αισθήματα για εκείνον, γι’ αυτό κράτησα και απόσταση. Δεν μπορώ εγώ να προβληματίζομαι γι’ αυτό. Δεν έχω ιδέα αν του έχει πει ότι έχει σχέση έξω. Εγώ για το φλερτ έμαθα από συζητήσεις, γιατί κρατούσα απόσταση. Η Μυριέλλα το εκμυστηρεύτηκε στον Βαλάντη και εκείνος το είπε μετά» επεσήμανε η Ελισάβετ Σπανού.