Τρίτη 07.07.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Κρήτη: Η ΕΜΑΚ αναζητά την Αμερικανίδα βιολόγο στο φαράγγι

Κρήτη: Η ΕΜΑΚ αναζητά την Αμερικανίδα βιολόγο στο φαράγγι

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, η οποία αγνοείται από το μεσημέρι της Τρίτης, στα Χανιά.

Η ΕΜΑΚ έχει μπει από το μεσημέρι της Κυριακής για πρώτη φορά στο φαράγγι Αφράτα, όπου και διεξάγει έρευνες. Για το «χτένισμα» της περιοχής χρειάζονται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, γύρω στις 3 ώρες.

Πάντως, η ευρύτερη περιοχή του Κολυμπαρίου έχει ερευνηθεί σχολαστικά, χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο ίχνος της αγνοούμενης.

Υπενθυμίζεται πως στην έρευνα που συντονίζει η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχουν βατραχάνθρωποι, η ΕΜΑΚ με drone και εκπαιδευμένο σκύλο, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Ηρακλείου, κλιμάκιο από το Χαμόγελο του Παιδιού, της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Χανίων, ενώ έγιναν έρευνες και από αέρος με αεροσκάφος της Αερολέσχης Χανίων.

Στο δωμάτιο της Αμερικανίδας - για την οποία έχει εκδοθεί και silver alert - τα πάντα βρέθηκαν σε απόλυτη τάξη. Εκεί βρέθηκε και το κινητό της τηλέφωνο, και αυτό είναι ένα στοιχείο που προβληματίζει τις Αρχές.

Την ίδια ώρα, συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι της 60χρονης Αμερικανίδας, προσφέρουν 50.000 ευρώ για την παροχή πληροφοριών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.