Πέμπτη 23.01.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Μύκονος: Ο τοπικός καναλάρχης τοποθέτησε πινακίδα σήμανσης

Μύκονος: Ο τοπικός καναλάρχης τοποθέτησε πινακίδα σήμανσης

«Ο καναλάρχης της Μυκόνου», πριν απο λίγες μέρες γόρασε με δικά του χρήματα μια πινακίδα σήμανσης με καθρέπτη και την τοποθέτησε στο δρόμο για την παραλία Αγράρι, στην πιο επικίνδυνη στροφή, εκεί όπου έχει καταγράψει με την κάμερα του δεκάδες ατυχήματα και δυστυχήματα, κυρίως με «γουρούνες».

Ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr εξήγησε το λόγο που αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία για την ασφάλεια των δρόμων στο νησί:

«Όλα αυτά τα χρόνια έχω καταγράψει άπειρα πλάνα που διαφημίζουν την Μύκονο και την Ελλάδα ταυτοχρόνως» θα πει. Και θα προσθέσει:

«Αγαπώ πολύ το νησί που κατάγομαι και έχω επιλέξει να ζω, με όλα τα στραβά και παράδοξα που μπορεί να έχει, αλλά αυτό που με συγκλονίζει σαν άνθρωπο και δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω είναι τα ατυχήματα και τα δυστυχήματα που συμβαίνουν εξαιτίας του κακού οδικού δικτύου και της έλλειψης σήμανσης και φωτισμού. Επειδή νιώθω υποχρεωμένος για όσα μου προσφέρει τούτος ο ευλογημένος τόπος, πήρα την πρωτοβουλία να τοποθετήσω αυτή την πινακίδα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία του νησιού, όπου πολύ συχνά εγώ και άλλοι συμπολίτες μου γινόμαστε μάρτυρες τροχαίων ατυχημάτων».

Στο εγχείρημα βοήθησαν και τα μέλη της οικογένειας Δακτυλίδη, οι οποίοι είναι και ιδιοκτήτες της επιχείρησης Agrari Beach, αναλαμβάνοντας τις χωματουργικές εργασίες.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.