Παρασκευή 24.01.2020

Lamda Development: Αντίστροφη μέτρηση για το Ελληνικό

Η επένδυση στο Ελληνικό θα προχωρήσει κανονικά και μάλιστα οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, σύμφωνα με εκπροσώπους της Lamda Development.

Στην παρουσίαση της εταιρείας στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών οι εκπρόσωποι της Lamda Development διευκρίνισαν πως οι μέχρι σήμερα καθυστερήσεις στο έργο δεν έχουν μεταβάλλει τις διαθέσεις των ξένων επενδυτών στο σχήμα της Global Investment Group, στο οποίο συμμετέχουν ακόμη η κινεζική Fosun και η η Eagle Ηills από το Abu Dhabi.

Το επόμενο βήμα για να ξεκινήσει η επένδυση στο Ελληνικό
Η έγκριση των πολεοδομικών μελετών δια Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων αποτελούν ουσιαστικά το δεύτερο αναγκαίο βήμα που πρέπει να ολοκληρωθεί και η επένδυση του Ελληνικού θα μπορούσε να ξεκινήσει ακόμα και μέσα στο 2019, ανέφεραν υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η εταιρείας έχει υποβάλει τις απαραίτητες μελέτες και αναμένονται οι σχετικές υπογραφές από τα συναρμόδια υπουργεία.

Προκειμένου να δοθεί η πρώτη δόση στο ελληνικό Δημόσιο, στο πλαίσιο των συμφωνηθέντων με το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, ύψους 300 εκατ. ευρώ θα πρέπει να έχουν εκπληρωθεί όλα τα προαπαιτούμενα, μεταξύ των οποίων και οι δικαστικές εκκρεμότητες, ανέφεραν οι εκπρόσωποι της Lamda.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.