Τρίτη 25.02.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Θεσσ/κη: Συνθήματα και τρικάκια υπέρ του Κουφοντίνα στην Τσιμισκή

Θεσσ/κη: Συνθήματα και τρικάκια υπέρ του Κουφοντίνα στην Τσιμισκή

Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα,στην είσοδο οικοδομής επί της οδού Τσιμισκή 123, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, πέταξαν και τρικάκια σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνας, που κάνει απεργία πείνας. Στη συγκεκριμένη οικοδομή στεγάζονται τα γραφεία του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, που σύμφωνα με ανάρτηση σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ήταν ο στόχος της «παρέμβασης» αυτών που την πραγματοποίησαν.

 «Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε παρέμβαση αντιπληροφόρησης με σπρέι, τρικάκια, κείμενα και εφημερίδες στο Ελληνο-Αμερικανικό εμπορικό επιμελητήριο από διάφορες συλλογικότητες πόλης, με στόχο την ανάδειξη της εμπλοκής του αμερικανικού κράτους στη διακοπή της άδειας του επαναστάτη πολιτικού κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα, που βρίσκεται στην 8η μέρα απεργίας πείνας», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε κείμενο που ανέβηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το πρωί άτομα του ίδιου χώρου πραγματοποίησαν, στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα ζητώντας να του χορηγηθεί άδεια.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.