Πέμπτη 02.04.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Ο Ρουβίκωνας εισέβαλε σε δικηγορικό γραφείο (VIDEO)

Ο Ρουβίκωνας εισέβαλε σε δικηγορικό γραφείο (VIDEO)

Το βίντεο από την εισβολή,το βράδυ της Τετάρτης σε δικηγορικό γραφείο στο Πεδίον του Αρεως, έδωσε στη δημοσιότητα ο Ρουβίκωνας.

Ο Ρουβίκωνας υποστηρίζει ότι πρόκειται για «εισπρακτική που λειτουργεί με μανδύα το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο, διαχειρίζεται κόκκινα δάνεια για funds, αλλά και λογαριασμούς εταιρειών κινητής τηλεφωνίας».

Οι εισβάλλοντες μίλησαν με μια κυρία που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γραφείο φωνάζοντας ότι έχουν καταγγελίες πως η εταιρεία απειλεί πολίτες για τα δάνειά τους. Είπαν μάλιστα πως αυτή η επίσκεψη ήταν η τελευταία προειδοποίησή τους και πως την επόμενη φορά θα τα κάνουν «λαμπόγυαλο».

Η υπάλληλος αντιμετώπισε χωρίς φόβο τους εισβολείς. «Ετσι υποστηρίζετε εσείς» τους είπε αναφερόμενη στις αιτιάσεις τους.

Όταν τα μέλη του Ρουβίκωνα της διαμήνυσαν ότι δεν τους ενδιαφέρει αν θα συλληφθούν και δικαστούν («χ@στήκαμε για τα δικαστήρια» είπαν) εκείνη απάντησε με εμφανή ειρωνεία: «Το γνωρίζουμε...».

«Όχι ειρωνείες τώρα όμως» απάντησαν μάλλον αιφνιδιασμένα τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.