Τρίτη 14.07.2020

Θεσσ/κη: Βανδαλισμοί στα γραφεία του ΚΚΕ

Για άνανδρη και θρασύδειλη διπλή επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης κάνει λόγο η κομματική οργάνωση της περιοχής. 

Γίνεται, δε, αναφορά για γνωστά άτομα που τις προηγούμενες μέρες επιτέθηκαν φραστικά στα μέλη του κόμματος φωνάζοντας συνθήματα έξω από τα γραφεία. 

Όπως αναφέρει η Οργάνωση Βάσης του Κόμματος, τα περιστατικά φραστικής επίθεσης εναντίον μελών και στελεχών του Κόμματος έχουν πολλαπλασιαστεί, έπειτα από το γιορτασμό των 100 χρόνων του Κόμματος και την πραγματοποίηση της κεντρικής εκδήλωσης της ΤΕ Βορειοδυτικών Συνοικιών, στην Ευκαρπία, όπου τιμήθηκαν οι 14 εκτελεσθέντες αγωνιστές και μπήκε η ιστορία στη θέση της, αναδεικνύοντας το ρόλο των ταγμάτων ασφαλείας στην εκτέλεση αυτή.

Και σημειώνει: «Τους ενοχλεί η ξεκάθαρη θέση του Κόμματος για τη συμφωνία των Πρεσπών, το μόνο γνήσιο, λαϊκό, πατριωτικό και διεθνιστικό "ΟΧΙ" στην επαίσχυντη αυτή συμφωνία, η ανάδειξη του ρόλου των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ως σημαιοφόρου τους, αλλά και το κάλεσμα των κομμουνιστών για απομόνωση των φασιστικών ομάδων με αφορμή τα εθνικιστικά συλλαλητήρια.

Ιδιαίτερα, ενοχλούνται σήμερα, που μέλη, φίλοι και οπαδοί του Κόμματος συσπειρώνονται και δυναμώνουν το ΚΚΕ ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη». 

Καλεί στη συνέχεια το λαό της εργατοσυνοικίας της Ευκαρπίας να δυναμώσει το ΚΚΕ παντού, ξεκαθαρίζοντας ότι «τέτοιου είδους ενέργειες σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να φοβίσουν τους κομμουνιστές, ούτε τους ριζοσπάστες αγωνιστές του μαζικού λαϊκού κινήματος».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.