Πέμπτη 23.01.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Η ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποιεί στάση εργασίας ως διαμαρτυρία για τα μέλη που θεωρούνται«επικίνδυνα για το πολίτευμα»

Η ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποιεί στάση εργασίας ως διαμαρτυρία για τα μέλη που θεωρούνται«επικίνδυνα για το πολίτευμα»

Παναττική στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 3  μ.μ. κήρυξε για σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Η στάση εργασίας κηρύχθηκε προκειμένου οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 11:30 έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, καθώς μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έχουν κληθεί να καταθέσουν ως απειλή για τη Δημοκρατία από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Η κλήση στα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έγινε μετά τη συγκέντρωση των εργαζομένων στα νοσοκομεία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου στις 2 Απριλίου 2018 όταν και ζήτησαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό αλλά αντί γι' αυτό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας «μας "λιάνισαν" στο ξύλο τα ΜΑΤ».

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ στο Τμήμα Προστασίας του Πολιτεύματος έχουν κληθεί «ο Πρόεδρος της ομοσπονδιας και η Προεδρεύουσα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός που ήταν μία από τους συναδέλφους που τραυματίστηκαν και διεκομίσθη σε Νοσοκομείο».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.