Κυριακή 31.05.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • «Μη νόμιμες» οι συνομιλίες λένε οι δικηγόροι των κατηγορούμενων για πλαστά, ιατρικά πιστοποιητικά

«Μη νόμιμες» οι συνομιλίες λένε οι δικηγόροι των κατηγορούμενων για πλαστά, ιατρικά πιστοποιητικά

 Oι συνήγοροι δύο κρατουμένων, οι οποίοι εμπλέκονται στο κουβάρι των αποφυλακίσεων με πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά, υπέβαλαν αιτήσεις για ακυρότητα της διαδικασίας υπέβαλαν στην Εισαγγελία Διαφθοράς επικαλούμενοι ότι οι συνομιλίες πάνω στις οποίες βασίστηκε η κατηγορία σε βάρος τους είναι μη νόμιμες.

Μία από τις αιτήσεις υπέβαλε συνήγορος ισοβίτη, ο οποίος επιχείρησε να αποφυλακιστεί με πλαστά ιατρικά πιστοποιητικά και η περίπτωση του αποκαλύφθηκε από τις εισαγγελικές έρευνες που ακολούθησαν την υπόθεση του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με πλαστά πιστοποιητικά και η απόλυση του ακυρώθηκε από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Κατά την αίτηση συνηγόρου του ισοβίτη, οι συνομιλίες που καταγράφηκαν από την ΕΥΠ και πάνω σε αυτές στηρίχθηκε η εμπλοκή του πελάτη τους και άλλων στο κύκλωμα, έγιναν χωρίς την τήρηση νόμιμων προϋποθέσεων, δηλαδή χωρίς την άδεια της δικαστικής αρχής.

Παράλληλα συνήγορος και άλλου εμπλεκόμενου στην ίδια υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά ζητά την ακύρωση της διαδικασίας επικαλούμενος παράνομες καταγραφές συνομιλιών.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.