Πέμπτη 02.04.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Ρουβίκωνας για Εικονοκλαστική Σέχτα: Κλασική περίπτωση ψυχοπαθών

Ρουβίκωνας για Εικονοκλαστική Σέχτα: Κλασική περίπτωση ψυχοπαθών

«Κλασική περίπτωση ψυχοπαθών» χαρακτήρισε ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος τουΡουβίκωνα, την «Εικονοκλαστική Σέχτα», η οποία ανέλαβε ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη.

«Διαβάστε την ανάληψη ευθύνης.Κλασική περίπτωση ψυχοπαθών.Μαζί με την βόμβα στην Κυψέλη και τον τραυματία μετανάστη νομίζω οτι το τερματίσαμε», επισήμανε το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα. 

Το κείμενο της ανάληψης ευθύνης περιλαμβάνει ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα και αναφέρει μεταξύ άλλων: «Επιτεθήκαμε στην εκκλησία γιατί μισούμε αυτό το απαίσιο ίδρυμα και για τον ιστορικό του ρόλο στην ανάπτυξη του δυτικού πολιτισμού της κοινωνίας. Μισούμε τους ναούς, την πίστη τους, την ηθική τους, τους παπάδες και τα κοπάδια».

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Εικονοκλαστική Σέχτα», το χτύπημα δεν ήταν συμβολικό, αλλά σκόπευε να προκαλέσει τη μέγιστη δυνατή ζημιά. «Ο σκοπός μας ήταν η έκρηξη την στιγμή που η προβλεπόμενη θρησκευτική λειτουργία θα ξεκινούσε το πρωί, είτε με τον χρονοδιακόπτη είτε αν θα το άνοιγε κάποιος, ελπίζοντας να προκαλέσει την μεγαλύτερη ζημιά που θα μπορούσε να γίνει σε κάποιο παπά και/ή στο κοπάδι των πιστών», αναφέρει η προκήρυξη

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.