Κυριακή 31.05.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • H εισαγγελέας Ξ. Δημητρίου παρήγγειλε έρευνα για διαρροή εγγράφων, μετά από αναφορά της Δούρου

H εισαγγελέας Ξ. Δημητρίου παρήγγειλε έρευνα για διαρροή εγγράφων, μετά από αναφορά της Δούρου

Παραγγελία για έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί η διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων, έδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι καλούνται για εξηγήσεις, με την ιδιότητα του υπόπτου, τουλάχιστον 10 πρόσωπα για τις πλημμύρες στην Μάνδρα, όπου και έχασαν τη ζωή τους 23 άνθρωποι.

Η παραγγελία δόθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το iefimerida, μετά από αναφορά που έκανε η περιφερειάρχης κ. Ρένα Δούρου, στις 2 Οκτωβρίου, υποστηρίζοντας ότι αν και υπήρχε καταιγισμός δημοσιευμάτων, η ίδια δεν έχει λάβει μέχρι τις 2/10 κλήση για ανωμοτί εξηγήσεις από τις αρχές.

Μετά την παραγγελία της κ. Ξένης Δημητρίου, την έρευνα ανέλαβε εισαγγελέας Πρωτοδικών, αναζητώντας ενδεχόμενη διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων, μεταξύ αυτών η παράβαση καθήκοντος και η διαρροή εγγράφων δικογραφίας, η οποία φέρεται να έγινε περίπου 10 ημέρες μετά τη διαβίβαση της από την Εισαγγελία Πρωτοδικών στην εκτελούσα την παραγγελία αρχή, που ήταν η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής.

Το ερώτημα που εγείρεται είναι αν έχουν σχηματιστεί κι άλλες δικογραφίες, με παρόμοιο περιεχόμενο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ως διαρροές σε συγκεκριμένα έντυπα, φίλα προσκείμενα στην κυβέρνηση.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.