Τετάρτη 19.02.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Ομόνοια: Ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που είχε από την ΕΛΑΣ η απόπειρα αυτοκτονίας

Ομόνοια: Ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που είχε από την ΕΛΑΣ η απόπειρα αυτοκτονίας

Αίσιο τέλος είχε λίγα λεπτά, πριν από τις πεντέμισι το απόγευμα, η υπόθεση του άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει, πηδώντας από το γλυπτό «Πεντάκυκλος» της πλατείας Ομονοίας. Ο άνδρας είχε σκαρφαλώσει στο γλυπτό δύο ώρες νωρίτερα και τελικά πείστηκε να κατέβει μετά από την παρέμβαση ειδικού διαπραγματευτή της Αστυνομίας. 

Ο ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας ανέβηκε σε γερανό  και πλησίασε τον απελπισμένο άνδρα, καταφέρνοντας τελικά να τον μεταπείσει και να κατέβει. Οι λόγοι που τον οδήγησαν σ' αυτή την πράξη παραμένουν άγνωστοι. Αυτή την ώρα ο άνδρας μεταφέρεται σε νοσοκομείο. 

Ο άνθρωπος που απειλούσε να αυτοκτονήσει είναι Έλληνας. Σημειώνεται ότι και στο παρελθόν, μια κωφάλαλη γυναίκα είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει από το ίδιο σημείο: Το γλυπτό «Πεντάκυκλος», του Γιώργου Ζογγολόπουλου που είναι το μόνο τμήμα μιας συνολικής σύνθεσης που θα κοσμούσε την πλατεία της Ομόνοιας που εγκαταστάθηκε τελικά εκεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το  iefimerida.gr ο άνδρας αυτός, είχε μεταβεί το βράδυ της Πέμπτης, στο Α.Τ. Ομόνοιας, προκειμένου να δηλώσει την κλοπή του πορτοφολιού του, μέσα στο οποίο είχε ταυτότητα, πιστωτικές κάρτες και χρήσιμα έγγραφα. Ωστόσο, του συνέστησαν να περάσει την επομένη το πρωί, όπως και έπραξε. Την επόμενη όμως συνάντησε την αδιαφορία των αρμοδίων. Τον είχαν σε αναμονή μέχρι το μεσημέρι και ο άνδρας, μέσα στην απελπισία του, ανέβηκε στο γλυπτό της Ομόνοιας απειλώντας να αυτοκτονήσει, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που έτυχε.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.