Τρίτη 28.01.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Μύκονος: Σαουδάραβας καταγγέλλει κλοπή αντικειμένων ύψους 1,2 εκατ. δολαρίων

Μύκονος: Σαουδάραβας καταγγέλλει κλοπή αντικειμένων ύψους 1,2 εκατ. δολαρίων

Άγνωστος έκλεψε αντικείμενα αξίας 1,2 εκατ. δολαρίων από έναν Σαουδάραβα πρίγκιπα που έκανε διακοπές στη Μύκονο, σύμφωνα με το Έθνος.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας βρισκόταν στο νησί από τις 15 Αυγούστου. Διέμενε σε πολυτελή βίλα στην περιοχή Καλαφάτης και συνοδευόταν από μεγάλο αριθμό αντρών ασφαλείας, λόγω και των πολύτιμων αντικειμένων που είχε μαζί του.

Την ημέρα που έφευγε από τη Μύκονο, στις 25 Αυγούστου, συνειδητοποίησε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδας Έθνος, πως έλειπαν από το δωμάτιό του τρεις βαλίτσες με τιμαλφή.Μεταξύ άλλων, περιείχαν 60 ρολόγια χειρός, 3 χρυσά δαχτυλίδια με διαμάντια και 50 χρυσά νομίσματα. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στο 1,2 εκατομμύριο ευρώ.

Παραμένει άγνωστο το πώς κατάφερε ο άγνωστος να μπει μέσα στο δωμάτιο του πρίγκιπα, που φυλασσόταν πολύ καλά, αλλά και πώς μπόρεσε να βγει χωρίς να τον δει κανείς.


Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.