Κυριακή 05.07.2020

Ο NiVO Αντιδήμαρχος στην Αγία Βαρβάρα

Ο Νίκος Βουρλιώτης a.k.a NiVO εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς στην Αγία Βαρβάρα.

Ο αγαπημένος σε όλους καλλιτέχνης που έχει ξεχωρίσει και για το εντυπωσιακό του παρουσιαστικό έκανε το επόμενο βήμα και ασχολήθηκε με την πολιτική. 

Ο ίδιος μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική στους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας. Πλέον, από τη σκοπιά του Αντιδημάρχου είναι έτοιμος να προσφέρει στον τόπο του και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τους δημότες της.

Ο ίδιος είχε κατέβει στις Δημοτικές Εκλογές με το συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου, ο οποίος εκλέγεται εδώ και πολλά χρόνια Δήμαρχος στην Αγία Βαρβάρα και πραγματικά τα σάρωσε όλα, αφού εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς. 

Για το λόγο αυτό και ορίστηκε ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Δημοκρατικών Θεσμών, Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακής Πόλης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου". 

Η ενασχόλησή του με τα κοινά δε θα εμποδίσει τις υπόλοιπες δραστηριότητές του, αφού θα εμφανίζεται με την Καίτη Γαρμπή και το Γιώργο Σαμπάνη το χειμώνα και ήδη πρωταγωνιστεί στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή "Χαλβάη 5-0".

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.