Δευτέρα 24.02.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες 12 μετανάστες για τα επεισόδια στο ΚΥΤ

Στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες 12 μετανάστες για τα επεισόδια στο ΚΥΤ

Mε βαρύτατες κατηγορίες για τη συμμετοχή τους στα εκτεταμένα επεισόδια στο Κ.Υ.Τ. της περιοχής οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου 12 μετανάστες, δύο από τους οποίους κατηγορούνται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων, όπως και ένας 15χρονος αλλοδαπός που έχει ταυτοποιηθεί αλλά δεν έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι δυο αλλοδαποί περιλαμβάνονται σε μια ομάδα επτά ατόμων ηλικίας από 15 ως 34 χρόνων οι οποίοι κατηγορούνται επίσης για συμπλοκή και συμμετοχή στα επεισόδια. Άλλοι τέσσερις μετανάστες κατηγορούνται για συμμετοχή σε επεισόδια εντός του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης και ένας ακόμη για εμπρησμό.

Εκτός από τον 15χρονο που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αναζητείται και ένας 19χρονος αλλοδαπός για εμπρησμό. Οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν όλοι όσοι πήραν μέρος στα τραγικά περιστατικά στην πόλη της Σάμου και στο Κ.Υ.Τ..

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.