Δευτέρα 24.02.2020

Μικροεπεισόδια και ένταση έξω από τη Βουλή

Κουμφούζιο στους δρόμους της πρωτεύουσας έχει προκαλέσει η σημερινή πορεία της ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Κλειστή παραμένει η κάθοδος της Βασ. Σοφίας από το ύψος του Χίλτον, η Πανεπιστημίου και η Βασ. Αμαλίας με κατεύθυνση προς την πλ. Συντάγματος.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, η Τροχαία έχει βγει στους δρόμους προκειμένου να διευκολύνει την κυκλοφορία των οδηγών που πρέπει να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή.

Οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ νωρίτερα άφησαν ένα φέρετρο στην είσοδο του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο όπως λένε συμβολίζει τους νεκρούς συναδέλφους τους και λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στη Βουλή.

Μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό για να φτάσουν στην Βουλή, ωστόσο απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συλλαλητήριο της ΠΟΕ ΟΤΑ συμμετέχουν περίπου 2000 άτομα.

Μικροένταση επικράτησε πριν από λίγο έξω από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ, όταν μέλη της επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στη Βουλή.

Τελικά, η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας μπήκε στη Βουλή, στοχεύοντας σε συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.