Πέμπτη 23.01.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Ο ΙΣΑ παρέδωσε φαρμακευτικό υλικό στο νοσοκομείο των Τιράνων

Ο ΙΣΑ παρέδωσε φαρμακευτικό υλικό στο νοσοκομείο των Τιράνων

Πατούλης: Ο ΙΣΑ δημιούργησε την Ομάδα 'Αμεσης Δράσης για να συνδράμει τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών παρέδωσε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Τιράνων υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για βοήθεια στους πολίτες από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την Αλβανία.

Οι γιατροί του ΙΣΑ προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην αντιμετώπιση των τραυματιών ενισχύοντας το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου ενώ η υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε ήταν ιδιαίτερα εγκάρδια, τόσο από τον διοικητή του Νοσοκομείου 'Αρμπεν Ζενελάζ, όσο και από το ιατρικό προσωπικό.

Να σημειωθεί ότι ο διοικητής και ο υποδιοικητής του νοσοκομείου των Τιράνων έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους στη χώρα μας στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Στις συνομιλίες τους με τον αρχηγό της αποστολής Πανάγο Μπουρλίδη αναφέρθηκαν στο υψηλό επίπεδο της ιατρικής στην Ελλάδα.

Ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Επίσης, ανέφερε ότι ο ΙΣΑ δημιούργησε την Ομάδα 'Αμεσης Δράσης για να συνδράμει τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια.

«Η Περιφέρεια Αττικής εξετάζει και άλλους τρόπους με τους οποίους θα συνδράμει έμπρακτα στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για την ανακούφιση των πληγέντων στη γειτονική Αλβανία. Αυτοδιοίκηση και επιστημονικός κόσμος θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη» επισήμανε.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.