Τρίτη 28.01.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Σύνταγμα: Φωταγωγήθηκε το δέντρο - Όλα θύμιζαν παραμύθι

Σύνταγμα: Φωταγωγήθηκε το δέντρο - Όλα θύμιζαν παραμύθι

"Παίρνουν λάμψη από τις γιορτές και δρόμοι που για χρόνια ήταν ξεχασμένοι" είπε ο Κ. Μπακογιάννης

Η κακοκαιρία «Διδώ» δεν σταμάτησε την τελετή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου, ύψους  17 μέτρων, που έφτασε από το Καρπενήσι για να στολιστεί στην πλατεία Συντάγματος.

Η Ζέτα Μακρυπούλια κράτησε παρέα στον κόσμο σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Στη σκηνή ανέβηκαν, μαζί με την Athens Big Band, η Idra Kayne, ο Ίαν Στρατής και η Έλενα Παπαρίζου που κατάφεραν -ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο- να μας ταξιδέψουν μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα με κομμάτια που όλες και όλοι έχουμε αγαπήσει. Και το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα; Ένα φαντασμαγορικό projection mapping, γεμάτο χρώματα, παλμό και συναισθήματα, με φόντο το ιστορικό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία για πρώτη φορά στη χώρα μας και σε όσες και όσους είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν από κοντά σίγουρα θα μείνει αξέχαστο!

 «Απόψε φωτίζεται η πρωτεύουσα. Και είμαστε χαρούμενοι γιατί πέρα από το Σύνταγμα και τους μεγάλους δρόμους του κέντρου, παίρνουν λάμψη από τις γιορτές και δεκάδες δρόμοι και πλατείες που για πολλά χρόνια ήταν ξεχασμένοι. Αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για το κέντρο. Είναι και για τις γειτονιές της Αθήνας και αυτή είναι η επιδίωξή μας. Να φτάσουμε στο σημείο να φωτίζεται και να στολίζεται στις γιορτές κάθε γωνιά της πόλης. Ας κάνουμε μία παύση και ας δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να απολαύσουν τις γιορτές, το μήνυμά τους  και τις στιγμές τους» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

tree-01
tree-1
tree-02
tree-7
tree-8
tree-9
tree-10
tree-11
tree-12
tree-13
tree-14

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.