Τρίτη 21.01.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Aποκλεισμένοι οι κάτοικοι στην Αγιά Λάρισας από τις πλημμύρες

Aποκλεισμένοι οι κάτοικοι στην Αγιά Λάρισας από τις πλημμύρες

Ζημιές σε σπίτια - Έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε δρόμους

Στην Αγιά Λάρισας, οι κάτοικοι στα παράλια έχουν αποκλειστεί, μετά την καταιγίδα που έπληξε την περιοχή από χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr,  τα ρέματα έχουν κατεβάσει μεγάλη ποσότητα νερού.

Η κυκλοφορία στην παραλιακή οδό διακόπηκε σε τρία σημεία, δηλαδή στην κρεμαστή γέφυρα του Αγιοκάμπου, στην Κάτω Σωτηρίτσα και στη Βελίκα.

Αρκετά σπίτια υπέστησαν ζημιές, ενώ το νερό έχει παρασύρει αντικείμενα στους δρόμους που θυμίζουν ποτάμια

Ο αντιδήμαρχος Αγιάς, Βασίλης Λέτσιος δήλωσε ότι η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται μετά την υποχώρηση των καιρικών φαινομένων. Αντίστοιχο πρόβλημα παρουσιάστηκε και στο ρέμα που βρίσκεται στο Κόκκινο Νερό.

 

Ως αυτή την ώρα, έχει επίσης διακοπεί προληπτικά η κυκλοφορία στο δρόμο κάτω από τον Πυργετό προς Αιγάνη σε δύο σημεία, στο ρέμα εντός της πόλης της Αγιάς και στην οδό Λάρισας – Τρικάλων μετά τη διασταύρωση Ραχούλας όπου συνεργεία της Περιφέρειας καθαρίζουν τα φερτά υλικά από παρακείμενο ρέμα.

Αντίστοιχες παρεμβάσεις έχουν γίνει από τα ξημερώματα σε Σπηλιά, Στόμιο, εθνική οδό προς Αιγάνη, Πυργετό, Κρανιά και Ραψάνη.

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.