Τρίτη 07.07.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Αναμένεται το ψυχιατρικό πόρισμα του κατ' ομολογία δολοφόνου

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Αναμένεται το ψυχιατρικό πόρισμα του κατ' ομολογία δολοφόνου

Ο 27χρονος, κατ’ ομολογία δολοφόνος της Γ.Π., από τον περασμένο Νοέμβριο βρίσκεται στην Ψυχιατρική Κλινική του Κορυδαλλού, όπου και υποβάλλεται σε μία σειρά από ψυχιατρικές εξετάσεις προκειμένου να βγει επίσημη γνωμάτευση

«Η διαδικασία έχει γίνει και οι απαραίτητες ψυχιατρικές εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί. Ακόμα όμως δεν έχει συνταχθεί το πόρισμα. Αυτό περιμένουμε το οποίο εικάζουμε πως στο άμεσο μέλλον. Θα συνταχθεί και θα μας αποσταλεί προκειμένου να το μελετήσουμε και να συμπεριληφθεί στην δικογραφία», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο συνήγορος του 27χρονου, Παντελής Ζέλιος.

Να σημειωθεί ότι τώρα που ολοκληρώθηκε η ψυχιατρική γνωμάτευση ο 27χρονος αναμένεται να επιστρέψει στις φυλακές Τρίπολης.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε τον περασμένο Οκτώβριο η είδηση πως οι εργαστηριακές εξετάσεις του DNA έδειξαν πως δεν υπήρξε βιασμός της 60χρονης από το 27χρονο κατ’ ομολογία δράστη.

Ο ίδιος, λίγες μέρες μετά, σε άτομα του περιβάλλοντός του, άλλαξε την ομολογία που είχε δώσει στις αρχές τον Ιούλιο λέγοντας πως ποτέ δεν βίασε την 60χρονη. Ωστόσο ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια συμπληρωματική κατάθεση.

«Δεν έχει γίνει κάποια συμπληρωματική κατάθεση ως προς την αλλαγή της ομολογίας του. Απλώς ισχυρίζεται πως δεν υφίσταται η πράξη του βιασμού. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «δεν την άγγιξα καθόλου»», υπογράμμισε στο cretapost ο κ. Ζέλιος ο οποίος τόνισε παράλληλα πως περιμένει το ψυχιατρικό πόρισμα για να δει πώς θα κινηθεί.

«Εμείς από την πλευρά μας περιμένουμε να δούμε το ψυχιατρικό πόρισμα ώστε να βγάλουμε τα απαραίτητα συμπεράσματα και κυρίως στο κατά πόσο τα λεγόμενά του έχουν κάποια βάση και στη συνέχεια θα κινήσουμε τις διαδικασίες για την συμπληρωματική κατάθεση», ανέφερε σχετικά ο κ. Ζέλιος.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.