Τετάρτη 08.04.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Ρουβίκωνας: Ομάδα ΔΕΛΤΑ επιχείρησε να μπει στο ΒΟΞ - Τραβάτε το σχοινί

Ρουβίκωνας: Ομάδα ΔΕΛΤΑ επιχείρησε να μπει στο ΒΟΞ - Τραβάτε το σχοινί

Η Αστυνομία διαψεύδει

O Γιώργος Καλαϊζίδης, μέλος του Ρουβίκωνςα, έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook πως η αστυνομική ομάδα ΔΕΛΤΑ εισέβαλε στο ΒΟΞ.

"Απόπειρα εισβολής στο ΒΟΞ πρίν από λίγο από ομάδα δέλτα. Χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα. Το τραβάτε το σκοινί" ήταν η ανάρτηση του Γ. Καλαϊτζιδη.

Το bloko.gr, σε δημοσίευμα του, αναφέρει πως επικοινώνησε με αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι ουδεμία εντολή δεν υπήρχε για επέμβαση στο ΒΟΞ. "Ειχαμε τη νύχτα δύο επιχειρήσεις στα Εξάρχεια" τονίζουν, "αλλά χωρίς κάποια από αυτή να έχει σχέση με το ΒΟΞ".

Αναγνώστης σε μήνυμα προς το bloko.gr γράφει τα ακόλουθα: "χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι η ΔΡΑΣη, ενώ είχε άλλες εντολές από το κέντρο, προσπάθησε να μπει στο ΒΟΞ, ενώ ήρθε σε αντιπαράθεση με άτομα του Ρουβίκωνα. Αστυνομικές πηγές σχολιάζουν ότι επιστρέφουμε στις ημέρες της ανεξέλεγκτης ομάδας".

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως εάν όντως έχει συμβεί κάτι σχετικό από αστυνομικούς, θα πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, όσο και ανησυχητικό, καθώς κανείς δεν μπορεί να χαράζει επιχειρησιακό σχεδιασμό και δράσεις. Το θέμα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς,  θα διερευνηθεί.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.