Τετάρτη 29.01.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Παναγιωτάκης για την κατάθεση Ράικου: Αποκαλύφθηκε το μέγεθος της αθλιότητας

Παναγιωτάκης για την κατάθεση Ράικου: Αποκαλύφθηκε το μέγεθος της αθλιότητας

Ο κος Παναγιωτάκης έκανε λόγο για πανηγυρική δικαίωση

Ο πρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης έκανε παρέμβαση στην εκπομπή Briefing μετά τα όσα κατέθεσε η εισαγγελέας Ελένη Ράικου στην προανακριτική επιτροπή,  σχετικά με υποτιθέμενα εμβάσματα και offshore από τη Novartis στον ίδιο -που απεδείχθη ότι δεν υπήρξαν ποτέ.

Ο κος Παναγιωτάκης έκανε λόγο για πανηγυρική δικαίωση και πωλητές κινδύνων, οι οποίοι άνθισαν τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δ. Παναγιωτάκης

«Από αυτά που μαθαίνουμε ότι κατέθεσε η εισαγγελέας κυρία Ράικου στην προανακριτική της Βουλής, από τη μία μεριά αποκαλύπτεται το μέγεθος της αθλιότητας που κάποιοι επιχειρούσαν να στήσουν. Από την άλλη μεριά όμως μου δίνουν μία ξεκάθαρη εξήγηση για την ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκα προσωπικά, για λόγους που δεν μπορούσα να εξηγήσω, αλλά που τώρα αποκαλύπτονται πανηγυρικά από την κατάθεση της εισαγγελέως. Σας ξεκαθαρίζω ότι δεν γνωρίζω την κυρία Ράικου. Και για μένα έχει ιδιαίτερη σημασία ότι μαθαίνω αυτή τη σκευωρία που στήθηκε εναντίον μου από μία εισαγγελική λειτουργό με την οποία ουδέποτε έχω έρθει σε επαφή. Χωρίς να θέλω να επεκταθώ περαιτέρω, οφείλω να υπογραμμίσω ότι οι πωλητές κινδύνων άνθισαν τα προηγούμενα χρόνια. Εύχομαι και ελπίζω να μαραθούν οριστικά και να απαλλαγούμε. Αυτά προς το παρόν».

Να σημειωθεί πως η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, χθες, κατά την εξέτασή της από τα μέλη της προανακριτικής, για τον Δ. Παναγιωτάκη, δήλωσε "Έψαξα ειδικά τον κύριο Παναγιωτάκη όμως είχα κατηγορηματική άρνηση . Δεν υπήρχε έμβασμα προς αυτόν".

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.