Τετάρτη 19.02.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • I. Mάζης: Δεν γίνονται πόλεμοι γιατί κάποιος ξέφυγε φραστικά

I. Mάζης: Δεν γίνονται πόλεμοι γιατί κάποιος ξέφυγε φραστικά

«Στην πολιτική λέγονται πολλά, άλλα γίνονται και όλα αλλάζουν»

Την προκλητική ρητορική Ερντογάν και τις αναφορές του στον Έλληνα πρωθυπουργό σχολίασε ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής θεωρίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννης Μάζης, καλεσμένος στον ΣΚΑΪ.

«Στην πολιτική λέγονται πολλά, άλλα γίνονται και όλα αλλάζουν», τόνισε σημειώνοντας ότι πάντα υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ ηγετών και χωρών «είτε όταν δηλώνουμε ότι υπάρχουν, είτε όταν δεν τους δηλώνουμε».

«Πόλεμοι της κλίμακος της διαταράξεως της νοτιοανατολικής πτέρυγος του ΝΑΤΟ, δεν γίνονται επειδή κάποιος ξέφυγε φραστικά έναντι του άλλου», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο κύριος Μάζης δεναπέκλεισε το ενδεχόμενο η Τουρκία να επιδιώξει θερμό επεισόδιο και σε παράνομες διεκδικήσεις «αν διαπιστώσει ότι έχει την ανοχή των ΗΠΑ και της Γαλλίας». Σε κάθε περίπτωση πρόσθεσε ο κ. Μάζης, τότε θα πρέπει να εφαρμόσουμε αυτό που είπε ο πρωθυπουργός, ότι θα αντισταθούμε για να προασπίσουμε την ακεραιότητά μας.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.