Δευτέρα 24.02.2020

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή

Εκπαιδευτικοί και φοιτητές συνεχίζουν τις κινοτοποιήσεις κατά της ρύθμισης του υπουργείου Παιδείας που επιτρέπει το διορισμό αποφοίτων κολεγίων στη δημόσια εκπαίδευση

Να σημειωθεί ότι το άρθρο 50, που επιτρέπει το διορισμό αποφοίτων κολεγίων στη δημόσια εκπαίδευση, ψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Αυτή την ώρα, εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες, εκπαιδευτικά σωματεία και σύλλογοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από τη Βουλή, με αφορμή τη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας που διεξήχθη, νωρίτερα, στη Βουλή για το άρθρο 50 για τα κολέγια, το άρθρο 33 για την αναστολή λειτουργίας 37 πανεπιστημιακών τμημάτων και το άρθρο 16 που προβλέπει τη «μείωση» της χρηματοδότησης των ΑΕΙ μέσω αξιολόγησης.

Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές ομάδες των ΜΑΤ, όπως φαίνεται στη φωτογραφία από την κεντρική είσοδο της Βουλής, οι οποίες αποτρέπουν το πλήθος.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.