Παρασκευή 28.02.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Οι απόφοιτοι του King’s College London έκοψαν την πίτα τους

Οι απόφοιτοι του King’s College London έκοψαν την πίτα τους

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων του πανεπιστημίου King’s College London έκοψε τη πίτα του την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στην Αθηναϊκή Λέσχη στο κέντρο της Αθήνας παρουσία διπλωματών, πολιτικών,  δημοσιογράφων κι επιστημόνων

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Επαμεινώνδας Στυλόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό ανέφερε: «Αποτελεί μεγάλη χαρά να μοιραζόμαστε απόψεις, προβληματισμούς ή την πορεία της επαγγελματικής και προσωπικής μας εξέλιξής με παλιούς συμμαθητές και φίλους. Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου αποτελούν χαρακτηριστική αφορμή για τη δημιουργία δεσμών που θα βασίζονται στις κοινές αρχές και αξίες των αποφοίτων».

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου Kate Smith, η οποία επισήμανε τη προσπάθεια εξισορρόπησης μεταξύ του επικείμενου brexit και της σημαντικής συνεισφοράς του τομέα της εκπαίδευσης στην πραγματικότητα και την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Επίσης, την εκδήλωση χαιρέτησε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, N. Κεραμέως, η οποία αναφέρθηκε εκτενώς στις προσπάθειες εξωστρέφειας του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος.

Τις ευχές του για το νέο έτος μοιράστηκε ο βουλευτής και μέλος του συλλόγου, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

 Ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων του πανεπιστημίου King’s College London έχει ως σκοπό τη γνωριμία των Ελλήνων αποφοίτων του πανεπιστημίου King’s College London και τη δημιουργία δεσμών μεταξύ τους, δεδομένων των κοινών τους αρχών και αξιών. Στη κατεύθυνση αυτή, ο Σύλλογος παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα από δραστηριότητες οι οποίες καλύπτουν ποικίλα ενδιαφέροντα. Μεταξύ άλλων, ο Σύλλογος έχει να παρουσιάσει ημερίδες, συναντήσεις και συνεστιάσεις. Το επόμενο διάστημα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσανατολίζεται σε στοχευμένες δράσεις επαγγελματικές δράσεις αλλά και κοινωνικές πρωτοβουλίες.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον Σύλλογο και τη δράση του ακολουθείστε το www.kclagreece.com.

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.