Τρίτη 07.07.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Νεκρό βρέφος στου Ζωγράφου: Ελεύθεροι οι γονείς - Δεν αναφέρεται σε σεξουαλική κακοποίηση το ιατροδικαστικό πόρισμα

Νεκρό βρέφος στου Ζωγράφου: Ελεύθεροι οι γονείς - Δεν αναφέρεται σε σεξουαλική κακοποίηση το ιατροδικαστικό πόρισμα

Ελεύθεροι αφέθηκαν, νωρίτερα, οι γονείς του 11μηνου βρέφους και το συγγενικό τους ζευγάρι που κρατούνταν μετά το θάνατο του παιδιού

Οι γονείς του βρέφους και οι φίλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού εστάλη το πόρισμα των ιατροδικαστών στον εισαγγελέα, στην οποία δεν γίνεται αναφορά σε σεξουαλική κακοποίηση, αλλά μόνο σε κακοποίηση. Από την πλευρά της, η μητέρα του παιδιού απέδωσε τις κακώσεις στο γεγονός ότι του χορηγούνταν αγωγή με υπόθετα λόγω ασθένειας. 

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης «από τον νεκροτομικό έλεγχο προέκυψαν κακώσεις παρά φύσιν» ενώ ερωτηθείς για την εκδοχή που προέβαλε η μητέρα του βρέφους και σχετίζονται με τη θεραπεία που λάμβανε λόγω της ασθένειάς του, ο κ. Μπουζιάνης ξεκαθάρισε στον ΑΝΤ1 ότι «δεν γνωρίζω αυτές τις θεραπείες, αλλά εμείς είπαμε ότι ήταν κάποιο αμβλύ όργανο που προκάλεσε τις κακώσεις». Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε, μάλιστα, ότι «σε τόσο μικρή ηλικία, πρώτη φορά είδα τέτοιες κακώσεις». 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.