Τετάρτη 01.04.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Σούνιο: Μυστήριο με την εξαφάνιση ανδρός - Οι κάμερες τον δείχνουν να κατέβηκε τα βράχια

Σούνιο: Μυστήριο με την εξαφάνιση ανδρός - Οι κάμερες τον δείχνουν να κατέβηκε τα βράχια

Τα κλειδιά του οχήματός του εντοπίστηκαν πάνω στο αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει και οπτικό υλικό που δείχνει τον 47χρονο να κατεβαίνει τα βράχια με κατεύθυνση προς της θάλασσα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση ενός 47χρονου άνδρα το πρωί της Δευτέρας (24/2) στο Λαύριο.

Ο 47χρονος άνδρας είναι κάτοικος Λαυρίου και σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Δευτέρας άφησε τις δύο κόρες του στο δημοτικό σχολείο και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Το αυτοκίνητό του, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε στο πάρκινγκ του αρχαίου ναού στο Σούνιο.

 Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα κλειδιά του οχήματός του εντοπίστηκαν πάνω στο αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει και οπτικό υλικό που δείχνει τον 47χρονο να κατεβαίνει τα βράχια με κατεύθυνση προς της θάλασσα.

Αστυνομία και Λιμενικό πραγματοποιούν έρευνες εδώ και δύο ημέρες προκειμένου να τον εντοπίσουν, ωστόσο μέχρι στιγμής οι προσπάθειές τους παραμένουν άκαρπες.


Σημειώνεται ότι η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την εξαφάνισή του καθώς ήταν γνωστός στην τοπικά κοινωνία. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο 47χρονος είχε στρεσαριστεί από τη δουλειά του και είχε πρόσφατα παραιτηθεί.

Η οικογένειά του αλλά και οι δύο ανήλικες κόρες του περνούν ώρες αγωνίας, ελπίζοντας να ακούσουν κάποιο ευχάριστο νέο.

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.