Σάββατο 28.03.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Έκλεψαν εξοπλισμό αξίας άνω των 100.000€ από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Έκλεψαν εξοπλισμό αξίας άνω των 100.000€ από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Το βράδυ της ληστείας εντός της Πολυτεχνειούπολης, ουδείς δεν αντιλήφθηκε τις κινήσεις των δραστών

Ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της 26ης προς 27η Φεβρουαρίου στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον θυρωρό του ΕΜΠ την επομένη το πρωί.

Το βράδυ της ληστείας εντός της Πολυτεχνειούπολης, ουδείς δεν αντιλήφθηκε τις κινήσεις των δραστών, οι οποίοι έδρασαν ανενόχλητοι και εν συνεχεία εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν εργαστηριακό εξοπλισμό μεγάλης αξίας καθώς και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προτζέκτορες και σκάνερ. Σύμφωνα με πληροφορίες η καταδρομική ληστεία εκτυλίχθηκε σε 15 χώρους στον τρίτο όροφο του κτιρίου. Οι δράστες χρησιμοποιώντας λοστούς διέρρηξαν παράθυρα της πτέρυγας και κινήθηκαν στοχευμένα, κάτι που προκαλεί μεγάλη εντύπωση στις αστυνομικές Αρχές.

Η λεία των δραστών ξεπερνά τα 100.000 ευρώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Σημειώνεται ότι στο χώρο του Πολυτεχνείου στο παρελθόν έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές κλοπιμαία κάτι που δημιουργεί ιδιαίτερο προβληματισμό τόσο στην πανεπιστημιακή, όσο και στην φοιτητική κοινότητα.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.