Δευτέρα 06.04.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Στο λιμάνι της Πάτρας έδεσε πλοίο με ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού

Στο λιμάνι της Πάτρας έδεσε πλοίο με ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού

Στο σημείο έφτασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ με ειδικές στολές και παρέλαβε τη γυναίκα, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες

Έδεσε στο λιμάνι της Πάτρας το πλοίο Cruise Olympia από την Ανκόνα, το οποίο νωρίτερα έπιασε στην Ηγουμενίτσα, όταν μια γυναίκα κάλεσε το ΕΚΑΒ, δηλώντας άρρωστη και ζήτησε να εξεταστεί λόγω του νέου κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το dete.gr, στο σημείο έφτασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ με ειδικές στολές και παρέλαβε τη γυναίκα, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και την μετέφερε στο νοσοκομείο αναφοράς για την Ηπειρο που είναι το Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων. Σημειώνεται ότι το σχέδιο του υπουργείου Υγείας περιλαμβάνει 13 νοσοκομεία αναφοράς σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, κλιμάκια ειδικών βρίσκονται στο λιμάνι για τη διαχείριση της κατάστασης, όπως και επόπτες δημόσιας υγείας από την Περιφέρεια όπου θα εκτελέσουν τις οδηγίες του ΕΟΔΥΥ.

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.