Τρίτη 02.06.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Χυδαία και συντονισμένη επίθεση από την ΑΥΓΗ στον Νίκο Χαρδαλιά

Χυδαία και συντονισμένη επίθεση από την ΑΥΓΗ στον Νίκο Χαρδαλιά

Βρώμικη επίθεση στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, εξαπολύουν η  "ΑΥΓΗ" αλλά και άλλες εφημερίδες προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας, που έχουν αποφασιστεί για την ασφάλεια της υγείας των πολιτών λόγω του κορωνοϊού, τα συριζαϊκά Μέσα στοχοποιούν τον "Στρατηγό" της μάχης κατά της πανδημίας στη χώρα μας, με αήθη και συντονισμένα δημοσιεύματα. 

Επιχείρησαν, στην αρχή, να "χτυπήσουν" και τον λοιμωξιολόγο Δημήτρη Τσιόδρα, όμως ήταν έντονη η αντίδραση των πολιτών και τις τελευταίες ώρες έστρεψαν "τα βέλη τους" στον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης υλοποιεί, χωρίς παρεκκλίσεις, τα κυβερνητικά μέτρα για τον περιορισμό του ιού.

Τα συκοφαντικά κείμενα της Αυγής και μιας μικρής μερίδας του Τύπου μόνο παράσημο μπορούν να είναι για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, που έχει καταστήσει την Ελλάδα παράδειγμα προς μίμηση στην καταπολέμηση του κορωνοϊού, για όλον τον κόσμο και -αποδεδειγμένα- έχει αποτρέψει εκατοντάδες θανάτους στη χώρα μας.

Μάλιστα, χρήστες των social media, ήδη, τοποθετούνται υπέρ του Νίκου Χαρδαλιά. Τις τελευταίες ώρες έχουν δημιουργήσει hastag #με_τον_ Χαρδαλιά και επισημαίνοντας τον στις αναρτήσεις τους τον ευχαριστούν και τον συγχαίρουν.

Ποιους λεκέδες μπορείς να αφαιρέσεις με το σίδερο

Διάβασε παρακάτω μερικά πράγματα που δεν θα περίμενε κανείς ότι μπορεί να κάνει ένα σίδερο ...

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.