Παρασκευή 03.07.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Με χαμόγελο και αισιοδοξία άνοιξαν τα καφέ μπαρ στην Αθήνα

Με χαμόγελο και αισιοδοξία άνοιξαν τα καφέ μπαρ στην Αθήνα

Μετά από δύο μήνες οι καφετέριες, τα εστιατόρια και τα μπαρ όλης της χώρας σήκωσαν εκ νέου τα ρολά τους, έστησαν τα τραπέζια τους και είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους πελάτες τους, αλλά -για την ώρα- μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Αρκετοί πολίτες, ήδη από νωρίς το πρωί επισκέφτηκαν χώρους καφεστίασης ανά την χώρα με το σκηνικό εντούτοις να είναι πλέον διαφορετικό, προσαρμοσμένο στην μετά κορωνοιό εποχή.

Σερβιτόροι εξυπηρετούν τον κόσμο φορώντας μάσκες, ενώ πάνω στα τραπέζια και δίπλα από τα ροφήματα, διακρίνει κανείς πλέον αντισηπτικά και υγρά μαντηλάκια.

Υπενθυμίζεται πως για τα καταστήματα εστίασης αυτό που ισχύει είναι ότι ένας χώρος μπορεί να φιλοξενεί έναν πελάτη ανά 2 τ.μ.

Η συνολική ωφέλιμη επιτρεπόμενη επιφάνεια λειτουργίας προκύπτει από το άθροισμα του εμβαδού της υπαίθριας επιφάνειας και της εσωτερικής ημιυπαίθριας επιφάνειας κυρίως χώρου.

Σε κάθε τραπέζι μπορούν να κάθονται έως 6 άτομα. Δεν υφίσταται όριο σε περίπτωση οικογένειας με ανήλικα τέκνα.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.