Σάββατο 11.07.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Επίθεση με βιτριόλι: Μειώνεται ο αριθμός των ύποπτων - Εξετάζονται τα άλλοθι τους

Επίθεση με βιτριόλι: Μειώνεται ο αριθμός των ύποπτων - Εξετάζονται τα άλλοθι τους

Από τον έλεγχο και τη σάρωση των τηλεφωνικών συνδέσεων θα εξακριβωθεί αν τα κινητά τους ήταν ενεργοποιημένα, και πού βρίσκονταν, την ώρα της επίθεσης

Σε αντιπαραβολή πρόκειται να βάλουν οι αξιωματικοί του τμήματος ασφάλειας Καλλιθέας και της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αττικής τις τηλεφωνικές συνδέσεις στην περιοχή της Καλλιθέας, πριν την επίθεση της μαυροφορεμένης γυναίκας στη 34χρονη με βιτριόλι.

Αμέσως μετά θα α διασταυρώσουν αν τα άλλοθι των ατόμων που έχουν μπει στο «κάδρο» ισχύουν. 

Από τον έλεγχο και τη σάρωση των τηλεφωνικών συνδέσεων θα εξακριβωθεί αν τα κινητά τους ήταν ενεργοποιημένα, και πού βρίσκονταν, την ώρα της επίθεσης. 

Παράλληλα, θα υπάρξει νέα επικοινωνία των αξιωματικών της ΕΛΑΣ με την 34χρονη για να δείξουν κάποιο από τα πρόσωπα που έχουν καταγράφει σε βιντεοληπτικό υλικό και να δουν αν έχει θυμηθεί κάτι νεότερο κατά την επίθεση. Στο κάδρο έχουν μπει δύο – τρία πρόσωπα για τα όποια υπάρχουν μεν ισχυρές ενδείξεις στις αρχές ότι σχετίζονται με την επίθεση, μέχρι στιγμής ωστόσο υπάρχουν ασθενή στοιχεία που να τους «δένουν» με το συγκεκριμένο σημείο κατά τη διάρκειά της.

 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.