Πέμπτη 02.07.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Επίθεση με βιτριόλι: Πώς μετέφερε το βιτριόλι – Εν αναμονή της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς μετέφερε το βιτριόλι – Εν αναμονή της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου

Νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο που έδρασε η δράστης της επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που η έρευνα της αστυνομίας μπαίνει πλέον στην ουσιαστικότερη φάση της.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προχωρά, καθώς δύο εταιρείες έχουν ήδη δώσει τα αποτελέσματα, ενώ μία τρίτη αναμένεται να πράξει το αντίστοιχο σήμερα, Τετάρτη.

Όταν, πλέον, οι Αρχές θα έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία, θα ξεκινήσει η διαδικασία της ανάλυσής τους, ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα και να προχωρήσει η έρευνα.

Οι Αρχές ελπίζουν να καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την επίθεση.

Πώς μετέφερε το βιτριόλι η δράστης
Την ίδια ώρα, από την ανάλυση των βίντεο, οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει ότι η δράστης μετέφερε το βιτριόλι μέσα σε θερμός, καθώς η μεταφορά του συγκεκριμένου υγρού δεν μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε τρόπο.

Παράλληλα, είχε πάρει και όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην τραυματιστεί και η ίδια.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη γυναίκα θα μπει για ακόμη μία φορά στο χειρουργείο σήμερα για να κάνει διπλή επέμβαση.

Οι αστυνομικοί παραμένουν στο νοσοκομείο ώστε να είναι εκεί σε περίπτωση που η γυναίκα θυμηθεί οτιδήποτε για την επίθεση.

Στο επίκεντρο δύο γυναίκες από το οικογενειακό περιβάλλον της 34χρονης
Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε το Mega, η αστυνομία εστιάζει σε δύο γυναίκες από το οικογενειακό περιβάλλον της Ιωάννας, εξετάζοντας το άλλοθί τους για την ώρα της επίθεσης.

Μάλιστα, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει και ηθικός αυτουργός στην υπόθεση, πλην της μαυροντυμένης γυναίκας που είναι η φυσικός αυτουργός.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.