Τρίτη 07.07.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Λ. Ποσειδώνος-Άλιμος: Τοποθετήθηκε η πεζογέφυρα, άνοιξε η κυκλοφορία

Λ. Ποσειδώνος-Άλιμος: Τοποθετήθηκε η πεζογέφυρα, άνοιξε η κυκλοφορία

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα απ' ό,τι είχε υπολογιστεί η τοποθέτηση πεζογέφυρας πάνω στους πυλώνες στη Λ. Ποσειδώνος στον Άλιμο και πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας διεξάγεται κανονικά.

Οι εργασίες για την πεζογέφυρα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί και ο μεταλλικός φορέας τοποθετήθηκε πάνω στα δύο βάθρα λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Τρεις μεγάλοι γερανοί, αλλά και μικρότεροι -για την υποβοήθηση των αντίβαρων- και δεκάδες φορτηγά πήραν μέρος στην τεράστια επιχείρηση της τοποθέτησης της πεζογέφυρας πάνω στα βάθρα.

Ενώ ο αρχικός σχεδιασμός ανέφερε πως η παραλιακή λεωφόρος θα παραμείνει κλειστή έως και απόψε το βράδυ, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και έτσι επιτρέπεται ξανά η διέλευση πεζών και οχημάτων.

Σύμφωνα με το alimosonline.gr, το ρεύμα προς Γλυφάδα ήταν το πρώτο που άνοιξε και πλέον επιτρέπεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, ενώ άρχισε και η λειτουργία του τραμ.

Παρόντες ήταν κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής, Δήμητρα Νάνου.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.