Τετάρτη 08.07.2020
  • Αρχική
  • Ελλάς
  • Κλείνει η πλαζ «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη - Ξεπέρασαν το όριο των λουόμενων

Κλείνει η πλαζ «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη - Ξεπέρασαν το όριο των λουόμενων

Οι ελεγκτικές Αρχές έβαλαν λουκέτο στη δημοτική πλαζ «Αυλάκι» στο Πόρτο Ράφτη, καθώς μετά από έλεγχο βρέθηκαν παραπάνω λουόμενοι από το επιτρεπόμενο όριο

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, οι αρμόδιες αρχές (Μικτό κλιμάκιο Λιμενικού και Περιφέρειας) προέβησαν στο άμεσο κλείσιμο της δημοτικής παραλίας, καθώς και στην επιβολή προστίμου 7.000 ευρώ στον τοπικό δήμο. Κατ' άλλες πηγές το «λουκέτο» μπήκε από ΕΛΑΣ και Εθνική Αρχή Διαφάνειας. Σε κάθε περίπτωση το λουκέτο ισχύει παρά τις ενστάσεις του δήμου - εκτός εάν κάνει αναστολή στο δικαστήριο.

Ετσι, η παραλία θα παραμείνει κλειστή μέχρι να εκδικαστεί η ένσταση που έχει υποβάλλει ο δήμος, καθώς αποδέχεται ότι υπήρχαν παραπάνω λουόμενοι, αλλά ήταν μόνο 16.

Σύμφωνα με τις πηγές, το λουκέτο στην παραλία στο Αυλάκι, είχε διττό μήνυμα:

Αφενός να μην πάνε χαμένες οι θυσίες μηνών όλων των πολιτών από τα φαινόμενα συνωστισμού και αφετέρου, να μην δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού καθώς κάποια μαγαζιά μετρούν... και τα κουβέρ και κάποια άλλα αδιαφορούν.

Να σημειωθεί ότι ακόμα τέσσερα καταστήματα σφραγίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή, αφού μετά από ελέγχους διαπιστώθηκε συνωστισμός σε καφετέριες και beach bars.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.