Έλληνες, Αρμένιοι, Ινδοί και άλλες οργανώσεις ”κόβουν” τα τουρκικά F-16

Το Hellenic American Leadership Council προσκαλεί σε γενικό συναγερμό και κινητοποίηση με σύνθημα Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ! ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΟΝΙ ΜΠΛΙΝΚΕΝ.

Συνεργασία του Halc με τους Αρμενιους της ΑΝCA, τους Αmerican Friends of Kurdistan , Middle East Christians, Hindu American Foundation (HAF), In Defence of Christians (IDC).

Ο Εκτελεστικός Δντής του HALC Εντυ Ζεμενίδης απευθύνει ανοιχτή έκκληση για συλλογη υπογραφών! Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, απλά μπείτε στο λινκ στο τέλος του κειμένου και υπογρέψτε! Ας κάνουμε κοινοποίηση αυτόν τον σύνδεσμο ΠΑΝΤΟΥ και σε ΟΛΟΥΣ

“Μόλις τον περασμένο μήνα, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν απείλησε ότι τουρκικοί πύραυλοι θα μπορούσαν να φτάσουν στην Αθήνα. Από την παραβίαση των νόμων για τις κυρώσεις των ΗΠΑ μέχρι την παραβίαση του διεθνούς δικαίου, ο Ερντογάν πιστεύει πραγματικά ότι είναι υπεράνω του νόμου.

Τώρα, με το νέο Κογκρέσο σε συνεδρίαση, ο Ερντογάν πιστεύει ότι πρέπει να ανταμειφθεί για αυτή τη συμπεριφορά, συνεχίζοντας να απαιτεί την αγορά μαχητικών αεροσκαφών F-16 και κιτ εκσυγχρονισμού από τις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς κανέναν όρο.

Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβεί. Η Τουρκία δεν πρέπει να μπορεί να αγοράζει F-16 ή κιτ αναβάθμισης εκτός και μέχρι να τερματίσει την πολεμική της στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Ο συνασπισμός μας στέλνει επείγουσα επιστολή στον υπουργό Εξωτερικών Blinken για να σταματήσει την άνευ όρων πώληση μαχητικών αεροσκαφών και κιτ F-16 στην Τουρκία. Στέλνουμε αναφορά αυτοπροσώπως στην Ουάσιγκτον, D.C.

Προσθέστε το όνομά σας σε αυτήν την αναφορά. Μην κάνετε λάθος — το τουρκικό λόμπι (ένα από τα πιο ισχυρά στην Ουάσιγκτον) κάνει ό,τι μπορεί για να προωθήσει αυτήν την πώληση χωρίς όρους. Χρειαζόμαστε ένα κύμα ακτιβισμού από τη βάση για να αντεπιτεθούμε”.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο αυτήν τη στιγμή και να αναλάβετε δράση