Ενισχύεται η αστυνόμευση στα Πατήσια μετά από αίτημα της Δ. Συμβούλου Μ. Κοκκινάκη

Η ίδια είχε καταθέσει σχετικό αίτημα.

 

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων παραβατικότητας και η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών στην περιοχή των Πατησίων βρέθηκε στο επίκεντρο των δράσεων της Δ. Συβούλου, Μαρίας Κοκκινάκη, εκλεγμένη με την παράταξη του Δημάρχου Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννη.

Ήδη στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, ως πρώτο βήμα, ενισχύθηκε με ένα περιπολικό όχημα το Α.Τ. Πατησίων σε μια προσπάθεια τόνωσης του αισθήματος ασφάλειας των Αθηναίων πολιτών αλλά και ποιοτικής αναβάθμισης του επιπέδου καθημερινότητάς τους. Η παραλαβή του περιπολικού οχήματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021.

Η δραστήρια Σύμβουλος, κα Μαρία Κοκκινάκη η οποία αναδεικνύεται σε ισχυρό χαρτί για τον δήμο της Αθήνας αφού ευχαρίστησε την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για την συνδρομή της, δήλωσε χαρακτηριστικά ««Ως δημοτική παράταξη στις άμεσες προτεραιότητές μας είναι η ασφάλεια των πολιτών Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανη που κατόπιν προσωπικών μου επαφών και ενεργειών επιτευχθεί η παραλαβή του νέου περιπολικού».

Η κυρία Μαρία Κοκκινάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τα Χανιά. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ με εξειδίκευση στα χρηματοοικονομικά από το Brunel University London, καθώς και απόφοιτος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (BSc) από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος – Deree College.