Έντονες πιέσεις στον Μάνο Δασκαλάκη να πάει στη ΓΑΔΑ – Γιατί φέρεται να είχε ζητήσει προστασία η Πισπιρίγκου

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, το ενδιαφέρον έχει στραφεί και στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος τις τελευταίες ώρες είναι εξαφανισμένος στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο Δασκαλάκης έχει «εξαφανιστεί κάπου στην Πάτρα» και «είναι φοβισμένος», ενώ υπάρχει «κινητικότητα από συγγενικά του πρόσωπα για να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να πάει μόνος του στη ΓΑΔΑ, να καταθέσει όσα γνωρίζει και να βοηθήσει στο έργο των Αρχών». Με τον Μάνο Δασκαλάκη φέρεται να επικοινώνησε, σύμφωνα με το Star, και ο Απόστολος Λύτρας, πριν δημοσιοποιήσει την ανακοίνωση παραίτησης και του είπε πως «τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να υποστηρίξω την υπόθεση».

Παράλληλα, η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 παρουσίασε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τις μαρτυρίες ενός άνδρα, ο οποίος εργάζεται στην συνοδεία υψηλών προσώπων και έχει επαφές στην αστυνομία και που είχε βρει συγγενικό προσώπο της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Πριν κάποιες μέρες, με κάλεσε ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου και μου ζήτησε να τη συναντήσω. Βρεθήκαμε όλοι μαζί στο σπίτι του. Το πρώτο πράγμα που έκαναν, ήταν να πάρουν το κινητό μου. Μου ζήτησαν να τους προστατεύσω. Ήταν εκεί η Πισπιρίγκου και η αδερφή της. Δέχονταν απειλές και ήθελαν προστασία. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε, ήταν αν θα ομολογούσε στα πρώτα 15 λεπτά, καθώς είχε μάθει από κάπου, πως αν πήγαινε στη ΓΑΔΑ, θα ομολογούσε σε 15 λεπτά. Το δεύτερο που με ρώτησε, ήταν αν γνωρίζω κάποιον στο Ανθρωποκτονιών για να μάθω πώς εξελίσσεται η υπόθεση και το τρίτο αν έχω ανθρώπους, να μπορέσω να βρω που μένει ο Μάνος στην Αθήνα. Συναντηθήκαμε άλλες δυο φορές» ανέφερε ο συγκεκριμένος άνδρας, τα λεγόμενα του οποίου φέρεται να έχουν θορυβήσει τον Δασκαλάκη και σχετίζονται με την «εξαφάνισή» του.