Εντοπίστηκε πτώμα άντρα στο Ζούμπερι

Θρίλερ με πτώμα άντρα, το οποίο εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Ζούμπερι την Κυριακή.

Η ηλικία του αγνώστου ταυτότητας άντρα υπολογίζεται στα 65 με 70 χρόνια, ενώ το ύψος του είναι 1,70μ. Η σορός του άνυρα εντοπίστηκε με μαύρο μαγιό.

Το πτώμα παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Δύο άντρες και δύο γυναίκες νεκροί σε παραλίες

Δύο άντρες και δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή σε παραλίες.

Η πρώτη περίπτωση καταγράφηκε στην παραλία του Σχινιά, όπου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία αλλοδαπή γυναίκα 39 ετών. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η δεύτερη περίπτωση καταγράφηκε το πρωί της Κυριακής, στην παραλία “Α’ ΑΛΙΠΕΔΟ” Αλίμου. Μία 78χρονη αλλοδαπή ανασύρθηκε νεκρή και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Ασκλιπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στην παραλία Γαλλίδα της Καρύστου, εντοπίστηκε επίσης ένα 63χρονος Έλληνας δίχως τις αισθήσεις του. Ο 63χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ένας ακόμη θάνατος λουόμενου και συγκεκριμένα ενός 82χρονου καταγράφηκε την Κυριακή το πρωί στην παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.