ΗΠΑ: Γυναίκα έδωσε το νεφρό της στον αστυνομικό που την είχε συλλάβει για ναρκωτικά και κλοπές

Η Τζόσελιν Τζέιμς που πέρασε έξι μήνες φυλακής και αρκετές συλλήψεις από τον αστυνομικό Τέρελ Πότερ, έγινε αυτή που το έσωσε την ζωή, προσφέροντας το νεφρό της. Η Τζέιμς το 2013 είχε καταδικαστεί σε έξι μήνες φυλάκιση μετά την σύλληψή της. Είχε κατηγορηθεί για χρήση ναρκωτικών και κλοπές, με τον συνταξιούχο, πλέον, αστυνομικό Τέρελ Πότερ, να είναι αυτός που την συνέλαβε.

«Είχα χάσει την δουλειά μου, το αυτοκίνητό μου, τον αυτοσεβασμό μου. Μόνο τα παιδιά μου δεν έχασα, αν και θα έπρεπε», ανέφερε η Τζέιμς για τις περιπέτειες της. Φρόντισε όμως να εξιλεωθεί.

Τον περασμένο είδε τον αστυνομικό που την είχε συλλάβει, σε μία λίστα στο Facebook με ασθενείς που αναζητούν λήπτες οργάνων και συγκεκριμένα νεφρού. Δεν το σκέφτηκε καν…

«Το Αγιο Πνεύμα μου είπε: έχεις το νεφρό του. Σαν να το ήξερα αμέσως ότι εγώ είμαι η δότρια», είπε η Τζέιμς. Πριν λίγες ημέρες και αφού πέρασε από εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως είναι η κατάλληλη δότρια, η μεταμόσχευση έγινε και ήταν πετυχημένη. Αν δεν ήταν η Τζέιμς, ο πρώην αστυνομικός θα περίμενε ως και 8 χρόνια, σύμφωνα με την λίστα αναμονής.

«Είναι εξωπραγματικό να σου δώσει κάποιος κάτι από το σώμα του», σχολίασε συγκινημένος ο αστυνομικός.