Επέστρεψε το «Tsitsipas Souvlaki»

Τσιτσιπάς

Θα βοηθήσει τους πληγέντες από τον κορωνοϊό.

 

Όταν τον Ιανουάριο του 2019 είχε κυκλοφορήσει σε ελληνικό εστιατόριο της Μελβούρνης είχε προκληθεί παγκόσμιος… πανικός. Το “Tsitsipas Souvlaki” είχε συνδυαστεί με την φανταστική πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά το 2019 στο Australian Open και είχε… ξεπουλήσει.

Τότε ο Έλληνας είχε κερδίσει τον Ρότζερ Φέντερερ στον 4ο γύρο του Australian Open και εν συνεχεία είχε φτάσει στα ημιτελικά. Το σουβλάκι του με κρέας από αρνί ήταν ανάρπαστο στις συνοικίες των Ελλήνων στη Μελβούρνη.

Το “Tsitsipas Souvlaki” επέστρεψε όμως και το 2021! Το ελληνικό εστιατόριο της Μελβούρνης “Σταλακτίτες” το έχει πάλι στο μενού του και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν σε ταμείο στήριξης για τους πληγέντες από τον Covid-19.

Το νόστιμο αυτό έδεσμα που δοκίμασε ξανά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και όλα τα μέλη της Ελλάδας που συμμετέχουν στο ATP Cup κοστίζει 17 δολάρια Αυστραλίας και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τον covid-19 μέσω των ιδρυμάτων “SecondBite” και “Μαζί για το Παιδί”.

«Νιώθω σαν στο σπίτι μου στη Μελβούρνη και λατρεύω το πως με υποδέχεται εδώ η ελληνική κοινότητα. Λαχταρούσα το σουβλάκι σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους βρίσκομαι εδώ, με την ομάδα μου και με την οικογένειά μου», σημείωσε ο Στέφανος.

Το 2020 τα έσοδα από το σουβλάκι είχαν διατεθεί για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία.