Επίθεση εν μέση οδώ στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και βανδαλισμός του αυτοκινήτου της (video)

Επίθεση δέχθηκε χτες τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη από δύο αριστερίστριες η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Μόλις εκείνη πάρκαρε και βγήκε από το αυτοκίνητό της για να επιστρέψει στο σπίτι της, οι δύο γυναίκες σηκώθηκαν από παρακείμενη καφετέρια και ξεκίνησαν εναντίον της επίθεση με χαρακτηρισμούς και απειλές.

Η κα Λατινοπούλου προσπάθησε να συνομιλήσει μαζί τους, δέχθηκε ευθύ προπυλακισμό και αποχώρησε επικαλούμενη την ελευθερία του λόγου, που σε μια δημοκρατία θα έπρεπε να θωρακίζει το δικαίωμα του καθενός, να εκφράζει την άποψή του ελεύθερα.

Την επόμενη μέρα, όταν πήγε να επιβιβαστεί στο όχημά της, διαπίστωσε ότι είχε βανδαλιστεί. Είχε σπασμένους και τους δύο καθρέπτες ενώ και ήταν χαραγμένο και στις δύο πλευρές και στο καπό. Ενημέρωσε την Αστυνομία και στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου για να υποβάλει μήνυση.

Πρόκειται για ξεκάθαρη προσπάθεια εκφοβισμού επειδή η κα Λατινοπούλου προφανώς ενοχλεί την αριστερά και τους θιασώτες της πολιτικής ορθότητας με τις απόψεις της. Το δυστύχημα είναι πως οποιοδήποτε πολίτης σήμερα είναι στο έλεος του κάθε τραμπούκου, αλήτη και εγκληματία. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων περαστικών. Στη περίπτωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, μάλιστα, υπάρχει σαφής στοχοποίηση από μεγάλο μέρος του πολιτικού και επικοινωνιακού συστήματος.

Όσα ανέφερε η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η ίδια ανέβασε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram λέγοντας:

«Χθες το βράδυ παρκάρω το αυτοκίνητο μου έξω από μια καφετέρια προκειμένου να πάω σπίτι μου. Με πλησιάζουν δυο αλήτισσες οι οποίες αρχίζουν και μου κάνουν φραστική επίθεση λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχω, δεν πρέπει να ζω, πρέπει να εξαφανιστώ και όλα τα σχετικά διότι οι απόψεις μου είναι φασιστικές. Δεν δίνω σημασία, απαντάω πως αυτές είναι απόψεις μου και δεν πρόκειται να αλλάξω και συνεχίζω προκειμένου να πάω στο σπίτι μου. Την επόμενη μέρα, σήμερα δηλαδή βρήκα το αυτοκίνητο μου σε αυτήν την κατάσταση..

Αυτή είναι η δημοκρατία τους, αυτός είναι ο τρόπος να απαντάνε. Αυτός είναι ο φασισμός τους. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο. Δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν τίποτα. Έχουν μόνο καταστροφή. Και απορώ γιατί ακόμα δεν έχει θεσπιστεί ένας νόμος να είναι υποχρεωτική η κάμερα σε όλα τα καταστήματα.

Γιατί οι δράστες αυτοί, τώρα η αστυνομία θα γνώριζαν που βρίσκονται. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Και όλοι να συλλαμβάνονται και να τιμωρούνται όπως πρέπει».

Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγες εβδομάδες η κα Λατινοπούλου είχε δεχθεί επίθεση στο διαμέρισμά της, όπου άγνωστοι αποπειράθηκαν να εισβάλουν εν τω μέσω της νυκτός, ενώ η ίδια βρισκόταν μέσα.