Ερμής σε ορθή πορεία: Τα ζώδια που είναι πιθανότερο να επιστρέψουν στην προηγούμενη σχέση τους

Είτε ασχολούμαστε πολύ με την αστρολογία είτε όχι, σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει για τον «ανάδρομο Ερμή» και σε κάποιο επίπεδο έχουμε βιώσει την επιρροή του.

Όταν ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία (όπως συνέβαινε από τις 29 Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα) πρώτο λόγο έχουν οι παρεξηγήσεις, οι ασυνεννοησίες, τα πάθη και τα λάθη.

Με την επιστροφή του σε ορθή πορεία τα πράγματα ηρεμούν και η ανακούφιση επικρατεί. Ωστόσο, οι αστρολόγοι λένε πως η επιρροή του ανάδρομου μπορεί να κρατήσει έως και τις 7 Φεβρουαρίου, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Οπότε μικρές παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν, καθώς και επιστροφές προηγούμενων σχέσεων.

Το μυαλό μας μπορεί να μας παίζει διάφορα παιχνίδια αυτές τις ημέρες, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και ψύχραιμοι. Καλό είναι να αποφεύγονται οι παρορμητικές αποφάσεις, ιδίως στα συναισθηματικά. Αν λοιπόν, υπάρξει πιθανότητα επανασύνδεσης με κάποια σχέση σκεφτείτε το πολύ καλά πριν πείτε το «ναι», ιδίως αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Καρκίνος
Νιώθετε πως η στιγμή που χωρίσατε ήταν ένα μεγάλο λάθος. Συνέβη απότομα, παρορμητικά και μέσα στα νεύρα. Το μόνο που νιώσατε ήταν θλίψη. Ο ανάδρομος Ερμής τα φέρνει αυτά. Η επιστροφή του στην ορθή πορεία, ωστόσο, σας έκανε να σκεφτείτε πιο καθαρά. Πλέον, η επικοινωνία είναι ευκολότερη και νιώθετε πιο ελεύθερες να εκφραστείτε, κάτι που σας διευκολύνει να έρθετε ξανά σε επαφή και να συζητήσετε αξιοπρεπώς και ήρεμα με το -πρώην – ταίρι σας. Το πιθανότερο είναι πως και το ταίρι σας νιώθει το ίδιο, οπότε μπορείτε να στηρίξετε την αγάπη σας.

Ζυγός
Υπάρχει μόνο ένας λόγος που αποφασίσατε να βρεθείτε ξανά με το άτομο που πριν από λίγο καιρό χωρίσατε: Αναγνωρίζετε το λάθος σας. Ο ανάδρομος Ερμής έφερε τον κόσμο σας ανάποδα και δυσκολευτήκατε πολύ να κρατήσετε ισορροπίες. Ο χωρισμός σας δεν ήταν γραφτό να διαρκέσει και τώρα που ο Ερμής κινείται πλέον ορθόδρομα, μπορείτε να το καταλάβετε. Τώρα που σκέφτεστε πιο καθαρά αντιλαμβάνεστε πως το παιχνίδι του φλερτ δεν σας αρέσει και θέλετε πίσω τη σχέση σας. Πλέον, η επικοινωνία μπορεί να είναι πιο ξεκάθαρη και γρήγορη.

Ιχθύς
Η ιδέα του ότι φτάσατε στα άκρα για να χωρίσετε σας φαντάζει πλέον γελοία. Δεν μπορείτε να δεχθείτε ότι η σχέση σας τελείωσε και οι σκέψεις για επανασύνδεση σας τριβελίζουν το μυαλό. Η υπερηφάνεια και ο εγωισμός δεν σας άφηναν να δείτε καθαρά, με τον ανάδρομο Ερμή να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Τα καλά νέα είναι πως από σήμερα ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και πλέον έχετε καθαρό πεδίο δράσης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο ελεύθερα και ήρεμα με το ταίρι σας, αρκεί να δώσετε στον εαυτό σας και το ταίρι σας την ευκαιρία να επικοινωνήσουν ξεκάθαρα και ήρεμα.