Ετοιμάζουν τον Σακελλαρίδη για την διαδοχή του Τσίπρα

1463

Αγωνία του Αλέξη Τσίπρα για τις εσωκομματικές εξελίξεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβει την αγωνία του για τις μελλοντικές εξελίξεις, καθώς η πρωτοβουλία της περίφημης «ΟΜΠΡΕΛΑΣ», που δεν είναι τίποτα άλλο από μια κεκαλυμένη συμμαχία των «Αριστερών» δυναμεων του κόμματος, στην οποία εκτός από την περίφημη ομάδα των 53, συμμετέχουν και οι «ιστορικοί θεματοφύλακες» της Κουμουνδούρου, Σκουρλέτης – Φίλης – Βούτσης, προετοιμάσει το έδαφος της διαδοχής του, προτείνοντας ένα νέο πρόσωπο για τη θέση του αρχηγού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Parapolitika.gr, ένα πρόσωπο που φέρεται να έχει δεχτεί βολιδοσκόπηση από στελέχη της «Ομπρέλας» για πανηγυρική επιστροφή στο χώρο της Αριστεράς με την παροχή εγγυήσεων για στήριξη της υποψηφιότητας του, εφόσον αποδεχτεί την ιστορική πρόκληση, είναι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Σε ανύποπτο χρόνο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ είχαν καταγράψει πληροφορίες που έφερναν τον πρώην τσάρο της ελληνικής οικονομίας, Ευκλείδη Τσακαλώτο, να ενθαρρύνει τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ οχι ως θεατής των κομματικών εξελίξεων, αλλά ως πρωταγωνιστής σε αυτές.

Υ.Σ Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Σακελλαρίδης φέρεται να έχει επανακάμψει και στο χώρο των ΜΜΕ, καθώς οι πληροφορίες τον εμφανίζουν να ασκεί επίδραση στο news247 του Ομίλου Μάρη, όπου εσχάτως πυκνώνουν οι προσλήψεις των «θεωρητικών» της Αριστεράς…